commercieel gelijkvloers voor € 1.495

Verschansingstraat 20, 2000 Antwerpen

Het handelspand dat te huur is in de Verschansingstraat is een uitstekende commerciële ruimte gelegen in een levendig deel van de stad. Het pand biedt een geweldige gelegenheid voor ondernemers die op zoek zijn naar een goed zichtbare en goed bereikbare locatie.
Het handelspand heeft een ruime en open indeling, waardoor er veel mogelijkheden zijn voor verschillende soorten bedrijven. De grote etalageruiten aan de voorkant van het pand zorgen voor maximale zichtbaarheid en stellen u in staat om uw producten of diensten op een aantrekkelijke manier te presenteren aan potentiële klanten.
De binnenruimte is flexibel en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Of u nu een boetiek, een restaurant, een kantoor of een andere onderneming wilt vestigen, het pand biedt voldoende ruimte en mogelijkheden voor creatieve inrichting en indeling.
Daarnaast is er ook voldoende opslagruimte beschikbaar, wat een groot voordeel kan zijn voor bedrijven die behoefte hebben aan extra ruimte voor voorraad of archieven.
De Verschansingstraat zelf is een drukke straat met een goede doorstroming van voetgangers en verkeer. Het is een populaire winkelstraat met diverse winkels, restaurants en andere bedrijven in de directe omgeving. Dit zorgt voor een constante stroom van potentiële klanten en draagt bij aan de levendige sfeer van het gebied.
Daarnaast is de Verschansingstraat goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met bushaltes en tramhaltes in de buurt. Er zijn ook voldoende parkeermogelijkheden in de nabije omgeving, zowel op straat als in parkeergarages.
Kortom, het handelspand in de Verschansingstraat is een aantrekkelijke huuroptie voor ondernemers die op zoek zijn naar een goed zichtbare en goed bereikbare locatie. Met zijn ruime en flexibele indeling, grote etalageruiten en gunstige ligging in een bruisend deel van de stad, biedt het pand alle ingrediënten voor een succesvolle onderneming.
Het pand geniet een oppervlakte van +/- 80 m² en is ingedeeld met verschillende ruimtes. Mogelijkheid om het volledig terug open te maken.

Verwarming is op basis van een warmte en koeling unit (airco), deze is over te nemen van de vorige huurder.

Onroerende voorheffing ten laste van de huurder.
Algemene onkosten €115,00 per maand.
 
EPC: 63 kWh/m2/jaar
Bouwjaar: 2011

Kenmerken

Vertegenwoordiger

Naam
Manuella Martens
Tel.
+32 3 226 85 00
E-mail
immo@carlmartens.be

Bebouwing

Bouwjaar
2011
Bebouwing
Gesloten
Algemene staat
goede staat
Beschikbaar
onmiddellijk

Financiële info

Prijs
€ 1.495

Comfort

Beglazing
Dubbele
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja

Oppervlaktes en afmetingen

Bewoonbare opp.
80 m²

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht

EPC gegevens

EPC
63 kWh/m2/jaar
EPC ref.
11002-G-2011/46541/EP17312/A083/D01/SD002
Label
epc waarde a

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.